Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un șofer a dat cu mașina peste o tânără, apoi a dus-o la școală. Fata a chemat ambulanța

Un accident rutier a avut loc pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus. Un șofer de 29 de ani a dat cu mașina peste o tânără de 18 ani, joi, care se deplasa pe bicicletă, la marginea drumului.

După impact, conducătorul auto a transportat victima până la domiciliu şi apoi la unitatea de învățământ unde aceasta este elevă, după care, a purtat discuţii şi cu părinţii tinerei având scopul de a se împăca cu aceştia.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, atât victima, cât şi conducătorul auto, nu au sesizat poliţia cu privire la producerea evenimentului rutier.

Ulterior, în cursul serii, întrucât acuza dureri, victima a solicitat intervenţia unei ambulanţe care a transportat-o la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*