Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Ambasadorul Irlandei, la Suceava pentru a identifica oportunități de afaceri pentru investitorii irlandezi

Prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a participat la o întrevedere cu ambasadorul Irlandei, Derek Feely, însoțit de atașatul comercial de la Ambasada Irlandei, întâlnire care a avut loc la sediul Camerei de Comerț și Industrie Suceava.

Oaspeții au fost primiți de președintele executiv al CCI, Lucian Gheorghiu, la masa discuțiilor fiind prezente directoarea departamentului Târguri și Evenimente, Camelia Gavriliuc, și Elena Zamcu, consultant cameral.

like facebook, suceava, news, stiriAmbasadorul Irlandei s-a aflat în județul Suceava cu prilejul unei vizite “de curtoazie”, fiind interesat în a identifica noi oportunități de afaceri pentru investitori irlandezi. Prefectul Mirela Elena Adomnicăi a făcut o scurtă prezentare a județului Suceava.

“Avem multe puncte tari în județ și suntem optimiști în ce privește colaborările viitoare cu Irlanda”, a spus prefectul.

În continuarea vizitei, ambasadorul s-a întâlnit cu reprezentanți ai unor firme cu capital irlandez din județul Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*