Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor la ruta ocolitoare a Sucevei. Contractul- peste 61 milioane lei

A fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru varianta de ocolire Suceava, de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași.

Conform ordinului, execuția lucrărilor va începe la data de 1 octombrie 2018, având prevăzută o durată de 9 luni.

like facebook, suceava, news, stiriOrdinul de execuție a lucrărilor la ruta ocolitoare a Sucevei are ca bază acordul contractual încheiat, la data de 24 august 2018, cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, proiectul tehnic și autorizația de construire nr. 90 din 15 noiembrie 2011. Contractul încheiat cu asocierea de firme reprezentată de SC Autotehnorom SRL (lider de proiect), alături de SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL și SC Calcarul SRL, are o valoare de 61.265.774,05 lei, fără TVA.

Așa cum am declarat la începutul anului 2018, referitor la lucrările de execuție la centura Sucevei, s-a respectat întocmai calendarul prevăzut. Conform acestuia, s-a parcurs procedura de achiziții și s-a așteptat rectificarea bugetară pentru a fi asigurată sursa de finanțare. La data de 24 august 2018 a fost încheiat contractul de atribuire a lucrărilor cu asocierea de firme câștigătoare a licitației, iar astăzi a fost emis ordinul de începere a lucrărilor”, a precizat prefectul județului Suceava, Mirela Elena Adomnicăi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*