Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Laura Lavric, după ce casa părintească i-a fost mistuită de flăcări. „Pentru mine este o nenorocire…”

Laura Lavric

Laura Lavric

Cântăreața Laura Lavric a fost puternic afectată de faptul că locuința sa natală a fost mistuită de un incendiu. Ea a declarat, pentru Antena1, că este „o nenorocire sufletească”.

„Am dat drumul la televizor, nu este plăcut. Mama mi-a făcut testament mie şi lui Victor, fiul meu. Nu mi-aş fi dorit să văd asemenea imagini. Ce pot să spun acum. Am sunat la vecini, plângeau. Noroc că nu a bătut vântul că era nenorocire. O să mă duc acasă să văd ce s-a întâmplat. Eu mai merg la cimitir la părinţii mei. Mi-aş fi dorit să văd casa aceea veche. Pentru mine este o nenorocire sufletească”, a declarat Laura Lavric la Antena 1.

Un incendiu violent a cuprins, în noaptea de sâmbătă spre duminică, casa cântăreței de muzică populară, Laura Lavric.

like facebook, suceava, news, stiriEste vorba despre locuința părintească a acesteia din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi.

„Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Frătăuții Noi, Frătăuții Vechi și Bilca, au intervenit cu 7 autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat construcțiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn, cu pericol de propagare la două locuințe învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 2:40. Au ars casa de locuit pe o suprafață de 80 mp, o magazie de lemne pe 20 mp, un depozit de furaje și un adăpost de animale pe câte 30 mp fiecare. Au mai ars circa 2 tone lemn de foc, 4 tone de furaje și bunuri casnice. Flăcările au izbucnit din magazia de lemne, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat cele două proprietăți învecinate, cu bunurile aferente”, susțin reprezentanții ISU Suceava.

VIDEO Incendiu violent la casa cântăreței Laura Lavric


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*