Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Siret-temniţa copiilor! Băiatul cu ochi de safir s-a schimbat într-un bărbat în toată firea: “A fost o puşcărie pentru mine”

Imaginea copilului cu ochi de safir a rămas întipărită în mintea tuturor. Televiziunea străină care a venit să filmeze ororile din orfelinatele din România a surprins în imagini un copil cu o privire de-a dreptul cutremurătoare.

like facebook, suceava, news, stiriEra Gheorghiţă, un băieţel de numai doi anişori. Un copil stingher care nu reacţiona nici măcar la o mângâiere, atunci când era în orfelinatul din Siret. A trăit în iadul pe pămănt, cu toate astea a ales calea credinţei.

Astăzi, Gheorghiţă este un bărbat în toată firea. Are o familie şi se bucură că a putut trece de perioada grea de atunci.

“A fost o puşcărie pentru mine. Eram pe serii la masă. Ne alinia. Nu am ştiut că trebuie să stau drept şi am scos capul şi mi-a venit un pumn direct în nas şi mi-a rupt osul. Vreau să las un mesaj pentru toţi părinţii: “Vă rog din suflet, înainte de a face copii, gândiţi-vă dacă aveţi ce-i oferi, ce să mănânce, nu să îi faceţi şi să îi daţi prin case de copii.’ (…) Când m-a luat preotul eram un sălbatic. Am simţit că am născut a doua oară. Am crescut până la vârsta de 20, de atunci am vrut să fiu pe picioarele mele. Am muncit în străinătate. Mi-am dorit tare mult să am căsuţa mea, unde să stau cu mama. Părintele a găsit-o pe mama. Era şi bolnavă, el m-a ajutat să o duc prin spitale. Suntem 18 fraţi. Pe toţi i-a dat la orfelinat. Am şi nepoţei din partea unui frate. Nu îi cunosc pe toţi”, a povestit Gheorghiţă, în direct, la Acces Direct.

Sursa: Spynews.ro


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Siret-temniţa copiilor! Băiatul cu ochi de safir s-a schimbat într-un bărbat în toată firea: „A fost o puşcărie pentru mine” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*