Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Fiica unui milionar, originar din Suceava, face senzație în lumea afacerilor

Karina Pavăl

Fiica principalului acţionar al Dedeman, originar din județul Suceava, dar care a început afacerile în Bacău, Karina Pavăl, de 24 de ani, a fost numită administrator al companiei de stat Conpet.

Transportatorul naţional de ţiţei Conpet Ploieşti are un nou Consiliu de Administraţie, format din şapte membri aleşi prin vot cumulativ. Indemnizaţia fixă lunară brută a administratorilor este de 13.022 lei, potrivit unui raport publicat de companie pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), scrie News.ro.

like facebook, suceava, news, stiriAcţionarii Conpet i-au ales în şedinţa de miercuri pe următorii membri componenţi ai Consiliului de Administraţie prin aplicarea metodei votului cumulativ: Constantin – Ciprian Iacob, Claudiu – Aurelian Popa, Florin – Daniel Gavrilă, Mihai – Adrian Albulescu, Cristian – Florin Gheorghe, Darius – Dumitru Meşca şi Karina Pavăl.

Acţionarii au stabilit totodată indemnizaţia fixă brută lunară pentru administratorii aleşi în forma propusă de către acţionarul majoritar Ministerul Energiei prin proiectul de contract de mandat, respectiv: “administratorul beneficiază de o indemnizaţie fixă lunară brută pentru executarea mandatului încredinţat în cuantum de 13.022 lei, egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*