Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un student sucevean a întreținut relații sexuale cu o tânără, apoi i-a umblat în telefon. Cum l-au pedepsit judecătorii

Un tânăr de 24 de ani, din județul Suceava, a fost condamnat de judecătorii Curții de Apel Cluj la zece luni de închisoare cu suspendare pentru acces ilegal la un sistem informatic şi alterarea integrităţii datelor informatice.

Anchetatorii au stabilit că Ștefan Ș, din Gura Humorului, student masterand la Facultatea de Educație Fizică și Sport din Suceava, și sportiv de performanță, în timp ce se afla într-un club, în noiembrie 2016, împreună cu un prieten de-al său, a cunoscut o fată, care era sub influența alcolului, Diana T. Cei trei au plecat în acea noapte la locuința fetei, unde au întreținut relații sexuale, iar apoi cei doi tineri au plecat din casa fetei.

like facebook, suceava, news, stiriȘtefan a luat însă și telefonul acesteia, de unde a șters mai multe poze și conversații. Când și-a dat seama ce s-a întâmplat, fata a sunat la 112 și a anunțat că a fost violată și i s-a furat telefonul. Magistrații au decis clasarea cauzei pentru viol, dar nu și pentru furtul telefonului.

Decizia este definitivă şi a fost pronunţată în iunie 2018.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un student sucevean a întreținut relații sexuale cu o tânără, apoi i-a umblat în telefon. Cum l-au pedepsit judecătorii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*