Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Durere fără margini! Mesaje sfâșietoare transmise de prieteni după moartea tânărului de 19 ani de la Salcea

Tânărul de 19 ani, din Salcea, care a murit la spital în urma accidentului de miercuri seară de pe DN29 a lăsat în urma sa numai lacrimi și durere.

like facebook, suceava, news, stiriRude, prieteni sau simple cunoștințe ale lui Constantin Gigică au transmis nenumărate mesaje de regret pentru trecerea în neființă a acestuia.

De-a dreptul emoționant este mesajul transmis de iubita acestuia, Sânzi: Of viata mea de ce ai plecat de lângă mine ….Ce mi-ai promis tu mie ca vom îmbătrâni împreună..Nu pot să cred că nu mai ești, o să te iubesc o viață întreagă. Intoarcete vtm înapoi la mine te rog.

 

 

 

Tragedie! Tânăr de 19 ani mort în urma accidentului de la Salcea

Iată câteva dintre ele:

  • Dorneanu Dana: Varu ami pare foarte rău după tine de ce tu. Nu pot să cred că nu mai ești printre noi. Îmi pare foarte rău după tine.nu pot să cred că nu vom mai vorbi si nu ne vom mai vedea niciodată. O să ne lipsești varu dar nu te vom uita niciodată mereu vei fii an gândurile și sufletele noastre.Dumnezeu să te odihnească an pace.
  • Seby Iulian: Drum bun si lin catre lumina prieten drag… Ai plecat prea devreme de langa noi… Vei ramane mereu in inimile noastre nu te vom uita niciodata.. Dumnezeu sa te ierte si sa te aibe in paza preieten drag
  • Alex: Dumnezeu sa te ierte frate drag.. nu te voi uita niciodata!! Imi pare foarte rau pentru tot ce s a intamplat
  • Adriana Anais Mihaeasa: Dumnezeu sa te ierte suflet drag,mereu o sa rămâi in inimile noastre.de ce tu,de ce ne-ai lasat.?de ce nu ai luptat.? verișorul meu drag,de ce…
  • Oghinciuc Camelia: Dumnezeu sa te odihneasca in pace,prieten drag! Drum lin catre ingeri! Vei ramane in inimile noastre mereu!

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*