Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Răsturnare de situaţie în cazul copilei de 15 ani care s-a sinucis în curtea casei. Mesaj teribil găsit de poliţişti în telefonul fetei

Răsturnare de situaţie în cazul Nicoletei, copila de 15 ani din Ostra,  care s-a sinucis în curtea casei. Poliţiştii au găsit un mesaj teribil în telefonul fetei, mesaj care ar putea explica sinuciderea.

 Nicoleta şi-a luat viaţa luni seara, în curtea casei, fiind găsită de rude spânzurată, prea târziu pentru a mai putea fi salvată. Fata avea doar 15 ani şi iniţial, spuneau cunocuţii, şi-ar fi pus capăt zilelor speriată de faptul că părinţii ei ar putea afla că e însărcinată.

like facebook, suceava, news, stiriAnchetatorii nu au confirmat însă informaţia, iar după mai multe cercetări au descoperit în telefonul fetei un mesaj îngrozitor, care ar putea face lumină legat de motivul gestului extrem al Nicoletei.

Conform unor surse din anchetă, unul dintre mesajele legate de sinucidere era un şantaj: “dacă nu vii în 30 de minute, o să vezi pe facebook tot ce am cu tine în telefon“. Nu e însă singurul mesaj şi poliţia, care are telefonul copilei, le analizează pe toate cu atenţie.

Sursa: Observator.tv

Tragedie! O adolescentă de 15 ani și-a pus capăt zilelor. Motivul este halucinant


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*