Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Cobrex Trans anulează zborurile București- Suceava și Suceava- Madrid

Compania aeriană Cobrex Trans a anunțat, joi anularea zborurilor București – Suceava, Suceava – Madrid.  Zborurile acestea nu mai sunt disponibile în sistemele de rezervări ale companiei aeriene.

like facebook, suceava, news, stiriAnularea vine cu o săptămână înainte de programarea primelor zboruri de la Suceava, care ar fi trebuit să decoleze începând cu 14 iunie. De menționat că niciunul dintre zborurile regulate anunțate nu mai decolează.

Compania a motivat că anularea zborurilor vine ca urmare a unor motive operaționale.

Cobrex Trans a mai a anunțat faptul că va rambursa integral contravaloarea biletelor de avion achiziționate. Pasagerii vor trebui să se adreseze companiei aeriene la call center sau către agențiile de turism de la care au achiziționat biletele.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Trâmbițaș says:

    Asteptam cu interes sa iasa domnul Flutur,si ca un gornist adevarat,ca un vestitor de orice,să ne anunțe chestia asta, cu orice tilu – chiar ca o noua victorie a sa in promovarea turismului sau în lupta impotriva turbarii sau promovarea jintiței de bocanci uzați… Că nu se face să rateze dumnealui așa o ocaziune…

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gheorghe Flutur: Insist ca Tarom (n.r. pe Aeroportul Suceava) să intre în concurență cu alții pentru că au bilete prea scumpe | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*