Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

FOTO Sucevean prins la volanul unui BMW X6, furat din Marea Britanie

Un bărbat de 47 de ani, din județul Suceava, a fost prins la volanul unui bolid de lux furat din Marea Britanie.

Marți, la Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, judeţul Constanţa, suceveanul s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară  la volanul autoturismului marca BMW, model X6, înmatriculat în Marea Britanie.

like facebook, suceava, news, stiriCu ocazia controlului documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare cu privire la autoturismul în cauză, în urma cărora au constatat că autovehiculul este căutat de autorităţile din Marea Britanie, acesta fiind declarat furat.

Bărbatul le-a spus polițiștilor că nu este proprietarul maşinii şi că intenţiona să meargă în Bulgaria pentru a efectua formalităţile în vederea înmatriculării acesteia, fără să ştie că este semnalată ca fiind furată.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 230.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă, agentul principal de poliţie Ionela Pasat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*