Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! O fată de 18 ani a murit, iar un tânăr este în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un tir

Un grav accident rutier a avut loc marți după-amiază, pe DN2, între localitățile Siret și Bălcăuți. O fată de 18 ani, din localitatea Mihăileni, județul Botoșani, a murit, iar un tânăr de 19 ani, din Negostina, a fost dus în comă la spital după un accident în care au fost implicate o mașină, un tir și un autocar.  Cei doi tineri se aflau în mașină, care a intrat în tir.

La locul respectiv au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM, dar și un echipaj de la serviciul de ambulanță.

like facebook, suceava, news, stiriÎn ciuda manevrelor de resuscitare, fata a murit. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara orașului Siret, un tânăr de 19 ani, din comuna Bălcăuți, a intenționat să efectueze un viraj la stânga, moment în care, a fost lovit în partea din spate de autocarul condus în aceeași direcție de un bărbat de 59 de ani, de cetățenie bulgară, fiind proiectat pe celălalt sens de mers, unde, a intrat în coliziune cu autotrenul condus de un bărbat de 56 de ani, cetățean ucrainean.
Din accident, a rezultat decesul unei tinere de 18 ani, din judeţul Botoșani, pasageră în autoturism şi rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei trei conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Tragedie! O fată de 18 ani a murit, iar un tânăr este în stare gravă după ce au intrat cu mașina într-un tir | Moldova24
  2. Urmărire penală în rem în cazul accidentului mortal de DN2. Ce diagnostic i-au pus medicii șoferului de 19 ani | SuceavaNews.ro
  3. Tânăra de 18 ani, care a murit în accidentul de pe DN 2, și-a prevestit moartea. Mesajul tulburător transmis înainte de tragedie | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*