Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Focuri de armă după contrabandiști! O mașină de teren cu țigări de contrabandă a fost abandonată

Polițiștii de frontieră  din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina au identificat în trafic, vineri,
pe raza comunei Straja, un autoturism de teren marca Mitsubishi Shogun, despre care existau date că transportă țigări de proveniență ucraineană.

Poliţiştii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea mijlocului de transport, însă şoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea. Lucrătorii au efectuat somațiile legale, dar conducătorul autoturismului nu s-a supus acestora, fapt pentru care au folosit armamentul din dotare şi au tras două focuri de avertisment în plan vertical şi unul spre pneurile autoturismului, conform prevederilor legale.

like facebook, suceava, news, stiriLa scurt timp, autoturismul a fost găsit abandonat şi plin cu ţigări de contrabandă, motiv pentru care a fost dus la sediul poliției de frontieră, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.500 pachete de țigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 181.350 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul de teren, cu număr de înmatriculare specific Marii Britanii, în valoare de 6.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În continuare poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*