Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Controale de amploare la Vatra Dornei desfășurate de polițiști, Administrația Pieței și inspectori DSV

Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat, joi, o acțiune în sistem integrat pe raza de competență, inclusiv în mediul rural, pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, la care au fost cooptați și reprezentanții Administrației Pieței din localitate și ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Suceava.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 141 persoane şi controlate 85 autovehicule.
S-au constatat 2 infracțiuni şi s-au aplicat 87 sancţiuni contravenționale, în valoare de 28.315 lei, din care 18 la Legea nr.12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite-republicată, 62 la O.U.G. nr.195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 7 la alte acte normative.

De asemenea, au fost confiscate bunui în valoare de 2.800 lei, constând în băuturi spirtoase, produse de panificație, produse industriale și țigări.

La 24.05.2018, a fost identificată o femeie de 61 de ani din comuna Poiana Stampei, care deţinea în magazin, în vederea comercializării, 34 de pachete cu ţigări de provenienţă extracomunitară, fără documente legale. Țigările în valoare de 374 lei, au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.
La 24.05.2018, în jurul orelor 09.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe DC Valea Bancului din comuna Coșna, motocicleta condusă de un localnic de 29 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*