Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Prognoza meteo pentru vară. Cum va fi vremea în iunie, iulie și august

Administrația Națională de Meteorologie a publicat prognoza estimativă pentru următoarele trei luni, mai exact pentru lunile iunie, iulie şi august 2018.

Ne așteaptă o vară secetoasă. În iunie şi iulie vor fi temperaturi mai ridicate decât în mod obişnuit, mai ales în regiunile sudice si sud-estice, potrivit Observator.tv.  În iunie, temperatura medie lunară a aerului va avea valori apropiate de norma climatologică în regiunile nordice și centrale și mai ridicate în restul teritoriului. Precipitațiile totale lunare vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării.

like facebook, suceava, news, stiriÎn iulie, temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât normal, îndeosebi în regiunile sudice, sud-estice și vestice.

În august, va fi cald în cea mai mare parte a ţării, iar ploile vor fi sub normă.  Cantitățile totale lunare de precipitații se vor situa sub mediile climatologice în toate regiunile, deficitul cel mai pronunțat fiind de așteptat în sud-est și sud. Temperaturile medii vor continua să se situeze peste norma climatologică, în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile totale lunare vor fi deficitare în toate regiunile.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prognoza meteo pentru vară. Cum va fi vremea în iunie, iulie și august | Moldova24

Lăsați un comentariu

*