Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un adolescent de 15 ani a furat mașina tatălui său, a produs un accident, apoi a dat bir cu fugiții

Un adolescent de 15 ani a furat mașina tatălui său, a produs un accident, apoi a dat bir cu fugiții, sperând că va scăpa basma curată. Joi, Poliţia orașului Vicovu de Sus a fost sesizată de o femeie de 29 de ani din comuna Udești despre faptul că a fost implicată într-o tamponare pe raza localității, iar celălalt conducător auto a plecat de la fața locului.

În urma activităților specifice întreprinse, poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un minor de 15 ani din oraşul Vicovu de Sus, care a sustras vehiculul ce aparține tatălui său, din curtea locuinței, pentru a fi condus pe drumurile publice.
like facebook, suceava, news, stiri
Cele două persoane implicate în eveniment au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto. În cauză s-a întomcit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,furt în scop de folosință” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*