Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Campionatul mondial de fotbal in cifre. Totul despre FIFA World Cup 2018

Cel mai important eveniment sportiv al acestui an, Campionatul Mondial de Fotbal, se apropie cu pasi rapizi. Anul acesta va fi sustinut in Rusia, iar pentru organizarea acestui prestigios eveniment, tara gazda a cheltuit nu mai putin de 7 miliarde de euro.

Rusia a aratat un incredibil talent organizatoric, in cadrul Olimpiadei de la Soci. Din punct de vedere al securitatii, sigurantei, politic si sportiv, tara ce a gazduit evenimentul a intrecut toate asteptarile – suntem incredintati ca le vor intrece si de aceasta data.

Campionatul va dura timp de 32 de zile si va debuta pe data de 14 Iunie – 15 Iulie, primul meci desfasurandu-se intre Rusia si echipa Arabiei Saudite. Programul a fost facut, meciurile fiind deja stabilite, iar intrecerile sportive vor fi sustinute pe cele mai mari stadioane din Rusia.

Un lucru favorabil pentru toate agentiile sportive, iubitorii acestui sport si operatorii online, campionatul mondial de fotbal atrage un numar record de pariori. Informatii din lumea celor mai bune cazinouri online gasiti aici, mai ales ca acest campionat e momentul ideal sa va incercati norocul, pentru ca Rusia poate fi ultimul meci mondial pentru cateva legende ale sportului rege!

Spre exemplu, in cazul lui Cristiano Ronaldo, ce si-a insusit 6 baloane de aur, campionatul din Rusia poate fi ultimul, pentru ca are deja 33 de ani impliniti si se crede ca nu va mai juca in campionatul din Qatar, din 2022. Asemanator este si situatia lui Daniel Alvez, unul dintre cei mai reputabili jucatori. Timpul isi spune cuvantul, pentru ca deja 35 de ani impliniti si nu crede ca va mai putea participa la urmatorul campionat. Tigrul columbian Radamel Falcao are 32 de ani, dar o multime de accidentari serioase, care nu ii vor permite sa mai sustina un joc activ, semn ca s-ar putea retrage dupa aceste ultime meciuri.

Cele 32 de echipe participante au fost repatrizate in grupe, dupa cum urmeaza: Rusia, Uruguay, Egipt si Arabia Saudita au fost alocate in Grupa A. Portugalia, Spania, Iran si Maroc au ajuns in grupa B; Franta, Peru, Danemarca si Australia au fost repatrizate in Grupa C; Argentina, Elvetia, Islanda si Nigeria au fost alocate grupei D. Echipa Braziliei, Costa Rica si Serbia sunt in Grupa E; Germania, Germania, Suedia si Coreea de Sud in Grupa F, Belgia, Anglia, Tunisia si Panama in Grupa G, iar Polonia, Columbia, Senegal si Japonia au fost impartite in Grupa H. Da, lipseste internationala Romaniei, pentru ca nu am reusit sa ne calificam de aceasta data, din pacate.

Incepand cu data de 14 Iunie, meciurile se vor sustine in 11 orase si 12 stadioane mai mult decat impresionante, ce se intind pe o suprafata de peste 2.4 milioane de kilometri patrati. Turistii sunt asteptati in numar mare, peste 1 milion, chiar mai multi decat in cazul Braziliei, tara gazda a ultimului campionat. Biletele au fost deja puse in vanzare, iar in scopul promovarii acestui eveniment sportiv, turistii ce si-au cumparat deja bilet nu vor avea nevoie si de vize de calatorie. Cotele caselor de pariuri au fost deja pregatite, pentru ca disputa intre Ronaldo, Messi si Neymar va fi un spectacol in sine, toti acestia putand sa-si insuseasca un titlu de campionat!
Expertii spun ca prima favorita in a castiga titlul este Brazilia, urmata de Germania si Franta. Voi ce credeti?


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Campionatul mondial de fotbal in cifre. Totul despre FIFA World Cup 2018 | Moldova24

Lăsați un comentariu

*