Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Carambol cu patru mașini la Șcheia. Două persoane au fost rănite

Un carambol cu patru mașini a avut loc, marți dimineață, pe raza localității Șcheia. Două persoane au fost rănite în like facebook, suceava, news, stiriurma accidentului produs în jurul orei 08.10.

În timp ce conducea autoturismul pe strada Humorului din localitatea Șcheia, ajungând la intersecția cu strada Aleea Vămii, un tânăr de 22 de ani din comuna Pătrăuți nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune față spate cu autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din aceeași localitate, pe care l-a proiectat în autoturismul condus în faţa sa de un bărbat de 52 de ani din municipiul Suceava.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 52 de ani a fost și el proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 62 de ani din comuna Șcheia și oprit pe strada Aleea Vămii, pentru a se asigura în vederea pătrunderii pe strada Humorului.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto de 18 și 22 de ani, care au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei patru conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*