Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO Mercedes căutat de autoritățile din Belgia descoperit la frontiera Siret. Șoferul avea permis fals

Un autoturism Mercedes, căutat de autoritățile belgiene, a fost oprit la frontiera Siret. Joi, 3 mai, în jurul orei 19.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat la control pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Gheorghe H., în vârstă de 37 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, cu număr de înmatriculare specific Belgiei.

În urma controlului efectuat asupra documentelor de călătorie şi verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Belgia.

Totodată, s-a mai constatat că permisul de conducere prezentat la control nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond specifice unui document autentic, fiind fals.like facebook, suceava, news, stiri

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar autoturismul în valoare de aproximativ 19.000 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor, potrivit reprezentanților Poliției de frontieră.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Mercedes căutat de autoritățile din Belgia descoperit la frontiera Siret. Șoferul avea permis fals | Moldova24

Lăsați un comentariu

*