Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un tânăr cu permisul suspendat gonea cu 126 km/h cu un Audi

Un tânăr de 30 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, cu permisul suspendat, a fost prins de polițiști în timp ce gonea cu 126 km/h la volanul unui Audi. Joi, în timp ce acționa pe DN 17, pe raza municipiului C-lung Moldovenesc, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, a înregistrat cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 126 km/h, pe un sector de drum cu limită 70 km/h (+56 km/h), motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia, până în curtea unei societăţi comerciale.

like facebook, suceava, news, stiriConducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind Cosmin Ratiu, un localnic de 30 de ani, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că, acesta are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat din data de 06.08.2016.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-o informare a poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr cu permisul suspendat gonea cu 126 km/h cu un Audi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*