Sâmbătă 16 Februarie 2019, Actualizat acum 46 zile 12:00 am

 

Adina, „spaima șoselelor”, a fost capturată în Marea Britanie

Suceveanca Adina Prisăcariu, tânăra implicată într-un accident mortal produs în vara anului 2014, la ieşirea din Dumbrăveni, în urma căruia şi-a pierdut viaţa soțul ei Dragoş Prisacariu, a fost capturată în Marea Britanie. „Spaima șoselelor”, numită tânăra din cauza mai multor probleme pe care le-a avut pe linie rutieră, a fost condamnată anul trecut la 4 ani de închisoare pentru contrabandă cu ţigări.

Adina a fugit din țară și a fost dată în urmărire internaţională. La scurt timp, aceasta a fost prinsă de autoritățile din Marea Britanie, dar nu a fost extrădată.

like facebook, suceava, news, stiriDosarul privind accidentul mortal produs de aceasta la Dumbrăveni, în care a murit soțul său, se află la Judecătoria Suceava, iar judecătorii au cerut  lămuriri de la Inspectoratul General al Poliţiei Române – Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Naţional Interpol privind situația tinerei în Marea Britanie.

Mai mult, Adina este judecată într-un alt dosar privind conducerea unei mașini fără permis.

loading...

Loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăra care a produs accidentul pe DN29, în care a murit soțul său din Dorohoi, a fost prinsă în Marea Britanie | BotosaniNews.ro
  2. Adina, „spaima șoselelor”, a fost capturată în Marea Britanie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*