Marti 19 Martie 2024, Actualizat acum 78 zile 12:00 am

Un celebru artist român a fost internat într-un cămin de lângă Suceava. Cântărețul grav bolnav a fost pus pe dietă de îngrășare

Lui Nelu Balasoiu i s-a schimbat viata radical in ultimele luni. Acum, artistul se afla la un azil din Suceava, unde s-a adaptat bine, iar patronii si angajatii l-au bagat pe dieta de ingrasare.

Nelu Balasoiu se afla la dieta de ingrasare la azilul din Suceava unde sta acum. Spre mirarea multora, artistul s-a adaptat imediat, traieste linistit si nu mai duce lipsa de nimic.

like facebook, suceava, news, stiriNelu Balasoiu traia singur in casuta lui de langa Slobozia, iar cei care aveau grija de el erau cativa vecini. Acestia erau atenti sa-l hraneasca, sa-l spele, sa-l pazeasca sa nu inunde casa sau sa-i dea foc, sau mai rau, sa se loveasca. Tot ei erau cei care ii dadeau medicamentele la timp, caci indragitul artist are mai multe probleme de sanatate. El sufera de diabet, ciroza, i-a fost taiata o parte din laba piciorului, de aceea se deplaseaza greu si cade din picioare, iar vecinii il gaseau adesea prabusit, iar in urma cu cateva luni a mai primit un diagnostic dur din partea medicilor de la un spital din Capitala, dupa ce a fost internat aproape doua saptamani la sectia psihiatrie: dementa.

Dupa externarea din spitalul din Bucuresti, Balasoiu a mai stat cateva zile acasa, dupa care a fost dus la un al spital de psihiatrie din judetul Calarasi. Dupa mai bine de o luna, artistul a fost externat si dus la un camin de batrani din Suceava.  “Cazarea” la caminul de langa Suceava este in jur de 1500-2000 de lei pe luna, iar Nelu Balasoiu are o pensie de doar 600 de lei. Cheltuielile sunt suportate de patronul azilului care s-a oferit sa-l tina acolo pana la sfarsitul vietii, facandu-i-se mila de el.

Nelu Balasoiu se afla de cateva saptamani la caminul de langa Suceava si s-a adaptat bine. Acum, nu mai e singur, are conditii normale sa traiasca, in plus, angajatii si patronul azilului au grija ca acesta sa-si ia medicamentele la timp si sa fie hranit corespunzator. Surse din anturajul marelui artist sustin ca cei de la azil l-au bagat pe dieta de ingrasare pentru ca Balasoiu a slabit foarte mult in ultima vreme.

Sursa:wowbiz.ro


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Danut Ababei says:

    Doamne !!! Nu pot să cred așa ceva !! ( nu contest informația, sunt doar șocat ) …..
    Era idolul multora dintre noi … Ce nedreaptă este viața cu unii !

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un celebru artist român a fost internat într-un cămin de lângă Suceava. Cântărețul grav bolnav a fost pus pe dietă de îngrășare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*