Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Femeie prinsă cu aproape 140 de kg de tutun pentru narghilea ascunse în microbuz. Cum au sancționat-o polițiștii

O femeie de 47 de ani, din județul Botoșani, a fost prinsă cu aproape 140 kg de tutun pentru narghilea, de diferite arome, ascunse în niște bagaje, în microbuzul pe care îl conducea.

În ziua de 11 aprilie a.c., în jurul orei 16.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țara, Diana B., în vârstă de 47 de ani, conducând un microbuz marca Ford Tranzit.
like facebook, suceava, news, stiri
În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale, cantitatea de 137 kg tutun pentru narghilea, cu diverse arome, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de tutun, în valoare de 1.370 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie prinsă cu aproape 140 de kg de tutun pentru narghilea ascunse în microbuz. Cum au sancționat-o polițiștii | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*