Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

A luat doi bărbați la ocazie, dar când l-a oprit poliția a regretat amarnic. Ce ascundeau în bagaje

Un bărbat de 53 de ani a luat doi bărbați la ocazie, sâmbătă seară, dar a regretat amarnic când pe DN2, la intrare în Siret l-a oprit poliția pentru control.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat în portbagaj mai multe genți, despre care, conducătorul auto a declarat că aparțin celor doi pasageri pe care i-a luat la ocazie, respectiv un bărbat de 65 de ani și celălalt de 47 de ani, ambii din municipiul Suceava.
like facebook, suceava, news, stiri
Procedând la verificarea bagajelor bărbatului de 65 de ani, polițiștii au identificat 176 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free, în valoare de circa 1.700 lei, iar în bagajele bărbatului de 47 de ani, 20 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și duty-free, în valoare de 200 de lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, bărbatul de 65 de ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă. Față de celălalt bărbat, s-a dispus măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 500 lei, conform Legii nr.12/1990 republicată”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*