Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Ei sunt Road Runners! Patru tineri suceveni participă la concursul „Electro- Mobility” cu un robot autonom

Patru studenti suceveni de la Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor vor participa la cea de a XII – a editie a concursului Electro-Mobility, organizat de Continental Automotive Romania, Iasi.

Echipa este formata din studenti de anul III si anul IV, Ostafe Leonard-Emanuel, Sili Alexandru, Dumbravă Cosmin si Scutelnicu Radu, formand echipa “Road Runners”.

„Participam la acest concurs cu scopul de a invata lucruri noi, ceva in plus pe langa cele facute in facultate. Scopul nostru este de a realiza un robot autonom capabil sa se deplaseze pe un circuit in forma de opt, fiind nevoit sa mentina linia drumului si sa reactioneze specific in timp real fiecarui indicator plasat pe traseu: stop, parcare, trecere de pietoni. Pentru a fi mai distractiv, masinuta va trebui sa se deplaseze in mod autonom pe traseu impreuna cu o masina din echipele adverse”, susțin tinerii.

Electro-Mobility este competiția studențească în care studenții au ocazia de a transforma pasiunea pentru tehnică în mașină electrică. Organizatorul este Continental Iași, care oferă și sprijin financiar echipelor participante pentru dezvoltarea mașinilor, precum și premii pentru echipele clasate pe podium.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Ei sunt Road Runners! Patru tineri suceveni participă la concursul „Electro- Mobility” cu un robot autonom | Moldova24

Lăsați un comentariu

*