Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Suceveanul care și-a făcut depozit de țigări de contrabandă a fost arestat preventiv. Vezi cine este!

Suceveanul de 55 de ani, care și-a făcut un depozit clandestin de țigări de contrabandă, a fost arestat preventiv, vineri, după ce judecătorii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor de arestare pentru 30 de zile.

Grigore Timiș este cercetat pentru contrabandă.

Polițiștii de frontieră au descins la locuința acestuia din satul Nisipitu, comuna Ulma, iar într-o anexă gospodărească, a fost descoperită o însemnată cantitate de țigări, de proveniență ucraineană.

De asemenea, în curtea imobilului au fost descoperite și două autoturisme de teren, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acestea erau folosite la transportul țigărilor.

Țigările și cele două autoturisme au fost duse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.940 pachete cu țigări (aproximativ 90 baxuri), de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 526.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, în valoare de peste 23.000 lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul acțiunii, proprietarului imobilului, Grigore  Timiș, a acuzat o stare de rău, fapt pentru care a fost solicitată prin serviciul de urgență 112 o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru efectuarea de îngrijiri medicale, fără a necesita însă internare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanul care și-a făcut depozit de țigări de contrabandă a fost arestat preventiv. Vezi cine este! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*