Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Trei mașini avariate într-un accident la Gura Humorului din cauza unui șofer beat

Un accident cu trei mașini a avut loc pe o stradă din Gura Humorului din cauza unui șofer beat. Evenimentul rutier a avut loc în seara zilei de 1 martie. În timp ce conducea autoturismul pe strada Piaţa Republicii din oraşul Gura Humorului, pe fondul neatenţiei şi al consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 63 de ani, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus de un bărbat de 41 de ani din comuna Stulpicani, care aştepta în coloană la semaforul electric şi care, în urma impactului, a fost proiectat în autoturismul din fața sa, condus de un bărbat de 41 de ani din oraşul Gura Humorului.

Din accident nu au rezultat victime, ci doar avarierea vehiculelor.
Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative pentru bărbații de 41 de ani și de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 63 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural”, arată polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*