Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un șofer a rămas fără mașină, s-a ales cu o amendă grea și are interzis în România pentru că a ascuns țigări de 500 de lei

Duminică, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret,  pe sensul de intrare în țara, cetățeanul ucrainean Ion R., în vârstă de 26 de ani, conducând un autoturism marca Seat Toledo.
În baza unei analiza de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în bordul autoturismului, cantitatea de 370 pachete de țigări, marca Rothmans, de proveniență ucraineană.

Ţigările în valoare de 500 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul marca Seat Toledo, în valoare de 17.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spaţiu special amenajat pentru transportul ţigărilor.
Față de cetățeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un șofer a rămas fără mașină, s-a ales cu o amendă grea și are interzis în România pentru că a ascuns țigări de 500 de lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*