Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Peste 280 de șoferi testați cu etilotestul într-o acțiune a polițiștilor rutieri

Serviciul Rutier Suceava și formațiunile de profil din cadrul polițiilor municipale și orășenești, sprijiniți de polițiști de ordine publică atestați să desfășoare activități pe linie rutieră, au organizat, pe 14 februarie, o acţiune pe raza județului privind combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Au fost testaţi alcoolscopic 286 conducători auto, fiind constatată o infracţiune şi aplicate 85 sancţiuni contravenționale, în valoare de 36.615 lei. Au fost reţinute 12 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare .

La 14.02.2018, orele 19.25, un echipaj din cadrul Poliţiei oraşului Liteni a oprit pentru control, pe strada Humăriei, din localitate, autoturismul condus de un localnic, care avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Peste 280 de șoferi testați cu etilotestul într-o acțiune a polițiștilor rutieri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*