Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un piroman din Broșteni era să rămână pe drumuri după ce i-a luat foc locuința

Piromanul Petrică Mândrilă, poreclit „Polonic” (35 de ani), din oraşul sucevean Broşteni, a fost aproape de a rămâne pe drumuri, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări. Acesta are două condamnări la activ pentru incendierea unei vile şi a unei pensiuni din Suceava, precum şi a unui bloc de locuinţe din Broşteni, scrie Adevarul.

La sfârşitul săptămânii trecute, pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările ce au izbucnit într-un apartament din oraşul Broşteni, judeţul Suceava. Intervenţia a avut loc la data de 11 februarie 2018, pe la ora 15.00. Pompierii au reuşit să stingă rapid focul, înainte ca acesta să se extindă la tot imobilul. Salvatorii au stabilit că incendiul a pornit de la o sticlă de benzină lăsată, fără intenţie, de proprietar lângă soba de teracotă din dormitor.

Coincidenţă sau nu, persoana care locuieşte în apartamentul respectiv este piromanul Petrică Mândrilă (35 de ani), localnic, care are la activ o condamnare de şapte ani de închisoare pentru că a incendiat o vilă şi o pensiune din apropierea municipiului Suceava şi alta de cinci ani şi patru luni pentru incendierea unui bloc din Broşteni.

Citeste mai mult: adev.ro/p41d2u


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*