Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Un minor a amenințat cu moartea doi polițiști, l-a lovit pe unul, a distrus cu o scândură autospeciala de poliție, dar a scăpat de arest

Un minor de 17 ani din Șcheia a amenințat cu moartea doi polițiști, pe unul l-a lovit cu pumnul și a distrus cu o scândură autospeciala de poliție, dar a scăpat de arest. Este vorba despre Mugurel Emanuel Mazarache, care pe 4 februarie a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat pentru două infracţiuni de ultraj şi o infracţiune de distrugere.

Anchetatorii au arătat că la data de 03 februarie 2018, în jurul orei 18.00, în timp ce un echipaj de poliție a intervenit la un incident petrecut în sat Șcheia, str. Fierăriei, nr.48, comuna Șcheia, Mazarache Mugurel Emanuel a agresat fizic pe agentul de poliţie B.D. cu pumnul în zona obrazului stâng.

„În acelaşi context, a proferat ameninţări cu acte de suprimare a vieţii agenţilor de poliţie B.D. şi T.C., lovind totodată cu o scândură din lemn de o lungime de 2,30 metri autospeciala de poliție care a intervenit la incident, cauzând astfel distrugeri la nivelul parbrizului şi a rampei de semnalizare. În cauză, procurorii au efectuat urmărirea penală cu concursul organelor de cercetare penală din cadrul Poliţiei Comunale Şcheia. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, arată procurorii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*