Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță, atac dur la adresa conducerii municipiului, dar și a artiștilor: Le lipsesc imaginația, viziunea sau chiar inteligența

Președintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, a lansat un atac destul de dur la adresa conducerii municipiului Suceava, dar și a artiștilor suceveni.

El se arată nemulțumit de faptul că „municipiului Suceava îi lipsește un simbol care să fie o atracției pentru restul românilor, a turiștilor”.

„Dacă pentru județ mai putem vorbi de TrasRarăul, pentru municipiul reședință de județ nimic nu apare ceva mai deosebit. Este mare păcat să nu avem un lucru specific nouă sucevenilor. Acestui minus i se datorează, în primul rând, celor care conduc destinele municipului și chiar artiștilor suceveni. Le lipsesc în totalitate imaginația, viziunea sau poate chiar inteligența. Pe vremea lui Ceușescu aveai simboluri, care astăzi nu mai sunt sau sunt pe cale de distrugere: Orășelul Copiilor, statuia ecverstră a lui Ștefan cel Mare”, susține, într-un comunicat de presă, Acibotăriță.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*