Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Individul, care a sechestrat și bătut un copil, scapă de arest. Ce au decis magistrații

Individul de 27 de ani, din comuna Baia, care a fost reținut, luni, după ce a sechestrat, umilit și bătut un copil de 14 ani, a scăpat de arest marți.

Magistrații Judecătoriei Fălticeni au respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni de arestare preventivă a lui Marius Ghiuriță Badea și au decis punerea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

Decizia este cu drept de apel.

Totul s-a petrecut pe 1 ianuarie. Copilul de 14 ani l-ar fi bătut  pe nepotul lui Marius Ghiurita Badea, iar ca să-l pedepsească, unchiul l-a luat cu forța pe puști dintr-un bar, l-a urcat în mașină și l-a dus la locuința nepotului său, unde l-a obligat să își ceară scuze în genunchi și l-a și bătut.

La data de 15.01.2018, în urma continuării cercetărilor în cauza din 01.01.2018, privind infracțiunile de „lovire sau alte violențe” și „lipsire de libertate în mod ilegal”, fapte comise asupra unui minor de 14 ani din comuna Baia, care nu a necesitat internarea în spital, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Mălini, au dispus, în baza probatoriului administrat, reţinerea agresorului de 27 de ani din comuna Baia, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

Individ reținut după ce a sechestrat, umilit și bătut un copil de 14 ani


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*