Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Accident mortal! Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, la Suceava

Traficul a fost blocat in zona din cauza stalpului doborat

Un accident grav a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, pe Calea unirii, în cartierul Burdujeni. Un bărbat de 37 de ani, din Dărmănești și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina, un Audi, într-un stâlp.

Șoferul, Ionuț Balan, a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa din mașină. A fost preluat imediat de un echipaj de la ambulanță, dar din păcate a decedat.

Acesta se întorcea de la o petrecere și cel mai probabil era băut.

„La 27.12.2017, orele 00.05, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, din cauze necunoscute, un bărbat de 37 de ani din comuna Dărmăneşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit într-un stâlp din beton ale reţelei de electricitate amplasat pe trotuar.  În urma coliziunii, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto care a fost transportat cu ambulanţa la spital, însă, în jurul orei 01.25, bărbatul a decedat. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Edy says:

    In 2 zile 4 masini cu volan pe dreapta au facut ravagii…INTERZICETI INMATRICULAREA MASINILOR CU VOLAN PE DREAPTA !!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident mortal! Un șofer a intrat cu mașina într-un stâlp, la Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*