Luni 22 Octombrie 2018, Actualizat acum 294 zile 12:00 am

 

Groaznic! Un sucevean și-a violat fiica timp de 11 ani și a încercat să o batjocorească și pe cealaltă de doar 4 anișori

Un sucevean a dat dovadă de o monstruozitate de nedescris după ce timp de 11 ani și-a violat o fiică, care pe atunci avea doar 7 ani, iar acum încerca să o batjocorească și pe cealaltă de doar 4 ani.

Valeruț Ion Blîndu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de viol în formă continuată și tentativă de viol.

Procurorii arată că individul a întreţinut, în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, raporturi sexuale prin constrângere, cu fiica sa minoră, începând cu vârsta de 7 ani şi până la împlinirea vârstei de 18 ani a acesteia şi a încercat să întreţină, în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, raporturi sexuale prin constrângere, cu o altă fiică minoră, începând cu vârsta de 4-5 ani a acesteia şi până în luna aprilie a anului 2016.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, arată procurorii.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*