Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Grav accident la Milișăuți! O femeie și un copil au ajuns la spital

Foto: Facebook

Un grav accident de circulație a avut loc, joi dimineață, pe raza orașului Milișăuți. O femeie și un copil au ajuns la spital după ce o mașină a intrat într-un gard.

Potrivit polițiștilor, o femeie de 38 de ani, din orașul Milișăuți, conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre Rădăuți spre Suceava.

Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, autoturismul a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a pătruns pe acostament, după care a acroșat cu partea stângă față un stâlp de beton al unei porți.

În autoturism se mai afla în calitate de pasager, un minor în vârstă de 2 ani, care era fixat în scaun special destinat copiilor, pe bancheta din spate, cu centura de siguranță fixată.

„Conducătoarea auto a fost accidentată ușor și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți.  În urma consultării de către cadrele medicale ale Spitalului Municipal Rădăuți s-a stabilit că minorul în vârstă de 2 ani nu a suferit leziuni fizice în urma evenimentului. S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*