Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Accident la Plopeni! Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit

Un accident a avut loc pe DN19, pe raza localității Plopeni, din orașul Salcea. Un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din municipiul București, și o autoutilitară s-au ciocnit marți seară.

Din verificările efectuate la faţa locului a rezultat faptul că bărbatul de 57 de ani a condus autoturismul pe D.N. 29, pe raza localității Plopeni, oraş Salcea, direcţia de deplasare Suceava-Botoşani, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, a pătruns pe sensul opus de mers, timp în care a intrat în coliziune lateral dreapta cu o autoutilitară, care se deplasa regulamentar pe D.N. 29, direcţia de deplasare Botoşani-Suceava.

Şoferul de 57 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. A fost testat și conducătorul autoutilitarei rezultatul fiind negativ.

„S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere sub influenţa băuturilor alcoolice”, arată un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Plopeni! Un autoturism și o autoutilitară s-au ciocnit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*