Luni 22 Octombrie 2018, Actualizat acum 294 zile 12:00 am

 

Atacatorul polițistului Ciprian Șfichi „nu îşi regretă fapta, dar regretă incidentul”

Poliţistul rănit în misiune, marți dimineaţă, este în stare foarte gravă. Agentul în vârstă de 35 de ani a fost operat de o echipă de zece medici, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Bărbatul care l-a atacat cu o sabie şi i-a provocat răni grave la cap este acuzat de omor.

Procurorii din Suceava vor cere astăzi instanţei arestarea sa preventivă. În acelaşi timp, o anchetă internă a fost deschisă în Poliţia Română. Aceasta urmează să stabilească dacă în descinderea de ieri, de la Rădăuţi au fost respectate procedurile. Avocatul acestuia a spus că bărbatul „nu îşi regretă fapta”, potrivi Digi24.

„Clientul meu îl regretă din tot sufletul. (V-a spus că îşi regretă fapta?) Ne rugăm… Nu, nu îşi regretă fapta. Regretă incidentul. Singurul lucru pe care putem să îl facem, atât el cât şi familia, este să ne rugăm pentru starea de sănătate a agentului şef lovit cu sabia”, a spus Tudor Sălăjanu, avocatul atacatorului.

Alexandru Huţuleac susţinea, anul trecut, că ar fi urmărit. El a oferit o recompensă de 20.000 de euro persoanei care i-ar fi putut da informaţii, după ce maşina i-a fost incendiată.

În trecut am lucrat ca bodyguard, bănuiesc că de pe acolo… altercaţii toată lumea mai are. E clar, cuiva nu îi prea convine de mine”, spunea el într-o înregistrare din 2016.

Agresorul poliţistului fusese arestat preventiv, în iulie 2016, pentru trafic de droguri – aceeaşi infracţiune ca şi cea pentru care era din nou cercetat, acum. Ulterior a fost pus sub control judiciar şi, în octombrie anul acesta, o instanţă a decis că nu reprezintă un pericol public şi a dispus să fie cercetat în libertate.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*