Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Opt percheziții desfășurate de polițiștii suceveni la traficanți de droguri, din care două la Rădăuți. Patru indivizi, duși la audieri

Opt percheziții au fost desfășurate de polițiștii suceveni, marți, din care două la locuințele unor infractori din Rădăuți, potrivit declarației făcute de șeful Poliției Române.

„La nivelul Brigăzii de Criminalitate Organizată din Suceava, în această dimineață s-au pus în executare opt mandate de percheziții domiciliare, două fiind în localitatea Rădăuți din județul Suceava”, arată șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

La locația unde a fost rănit polițistul au acționat patru polițiști din cadrul Brigăzii și patru luptători de intervenție și operațiuni speciale.

Dosarul în care s-au făcut perchezițiile vizează un grup de criminalitate organizată specializată în trafic de droguri de risc și mare risc.

„Grup constituit din patru persoane, patru suspecți, s-au efectuat percheziții la domiciliile acestora și au fost găsiți toți patru urmând a fi conduși la sediul DIICOT- Serviciul Teritorial Suceava”, a declarat chestorul de poliție Cristian Ionuț Stan.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*