Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Peste 80 de absolvenți suceveni s-au angajat la Bursa a locurilor de muncă. Vezi în ce domenii!

Peste 80 de absolvenți s-au angajat în urma Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți organizată, în urmă cu o lună, de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Suceava.

„Absolvenții promoției 2017 și candidații participanți, mai apropiați sau mai îndepărtați de anul absolvirii, cu  diferite niveluri de experiență și calificare, au susținut și cel de-al doilea interviu, după primele selecții de la bursă. Bilanțul angajărilor este favorabil, dar înclină mai mult spre candidații care nu au absolvit în acest an”, susțin reprezentanții AJOFM.

Astfel, din cele 1.101 persoane participante, 83 de absolvenți au fost angajați, dar și 121 de persoane din alte categorii. La bursa respectivă au fost „puse la bătaie” 900 de locuri de muncă.

Dintre domeniile de activitate care au absorbit mai multă forță de muncă din rândul absolvenților participanți la această ediție a bursei sunt: comerțul, construcțiile, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, restaurante și alte servicii alimentare.”, precizează AJOFM.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*