Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Drama tânărului din Suceava abandonat de mamă, dar și de familia adoptivă. „Nu vreau să-i condamn, dar m-a afectat”

Tânărul de 23 de ani, care s-a născut în județul Suceava, dar mama sa l-a abandonat, iar acesta a stat la un orfelinat până la trei ani, a trăit o adevărată dramă. Anton Joseph a fost adoptat de o familie irlandeză, dar viaţa sa nu s-a schimbat în bine.

La un an și jumătate, în timpul procesului, familia respectivă a avut o fetiță.

Și cred că totul s-a schimbat pentru ei. Am ajuns pe străzi. Cred că aveam 12 ani când mi-au spus să plec. Nu vreau să-i condamn, dar m-a afectat. Mi-a influențat temperamentul, atitudinea, perspectiva mea de viață. Mi le-a schimbat, știi? Și nu e bine…Nu îmi place cine sunt, așa”, a povestit tânărul în cadrul concursului Xfactor România.

Tânărul a povestit că vedea că este diferit de familia adoptivă, iar membrii acesteia îi reaminteau mereu că nu este al lor.

„Trăsăturile mele nu semănau deloc cu ale lor. Dar niciodată…Eram prea mic să înțeleg. Sunt albi. De-a lungul anilor mi s-a spus „omul negru”, „pakistanez”, „țigan”, „Unde e mama ta?, Ah, nu o cunoști”, lucruri din astea. Până și sora mea mi-a spus lucruri din astea. Nu mi-au picat bine. Când eram mici, obișnuiam să ne jucăm  un joc- Școala- Iar ea era profesoara (sora). Întotdeauna îmi scria numele pe manual: Anton Hangaleț. Și niciodată nu am înțeles de ce. Apoi, câțiva ani mai târziu, când am aflat că am fost adoptat, și când mi-am văzut certificatul de naștere cu numele meu real…am făcut legătura. Și asta m-a indignat pentru că ea râdea de asta. Nu înțeleg de ce era amuzant…”, a spus Anton.

Tânărul și-a găsit mama biologică din România, Augustina Hangaleț „Big mama”, femeia din Gura Humorului, care a participat la showul culinar Chefi la cuțite, de la Antena 1. Când a găsit-o, acesta i-a trimis un mesaj, iar ea a sunat-o prin video call și plângea.

„Însă eu nu am simțit, nu am simțit nimic…”, a povestit Anton.

Mama sa naturală are și ea o poveste de viață tristă. De mică a fost la o casă de copii din Gura Humorului, iar după ce a terminat școala a ajuns pe străzi.

Am fost păcălită, am fost vândută”, spune femeia, care a povestit că i-a fost promis că va merge la muncă în Italia și a ajuns în Kosovo.

„Mă băteau rău. Spunea- te-am cumpărat, fac ce vreau timp de o oră- și eu nu voiam”, a povestit femeia.

Mai târziu l-a cunoscut pe tatăl fetiței sale, care lucra în trupele NATO și a salvat-o.

Despre Anton, fiul pe care l-a abandonat, spune că regretă, dar nu a avut altă soluție în momentul respectiv, nu voia să ajungă și el pe străzi ca ea.

Mi-a spus că niciodată nu o să mă ierte, nici dacă mor”, a spus femeia.

Un tânăr din Suceava, pe scena de la XFactor. A fost abandonat și la naștere și de familia adoptivă


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*