Luni 19 Noiembrie 2018, Actualizat acum 322 zile 12:00 am

 

Una dintre cele mai mari fabrici din Suceava face angajări. Vezi ce caută!

Producătorul românesc de pavele şi borduri vibropresate Symmetrica a anunțat că 90% din producția realizată, într-un an de activitate, în fabrica de prelucrare a metalelor Symmetrica Tech din Verești (județul Suceava) a ajuns la export. De asemenea, numărul de angajați ai fabricii va crește, de la 100 la 160, spun reprezentanții companiei, potrivit newmoney.ro.

Potențialii candidați pot alege dintr-o ofertă diversă de meserii: sudor, lăcătuș mecanic montaj, vopsitor, maistru sudor, controlor calitate sudură, inginer tehnolog-normator, inginer proiectant mecanic.

„(…) nevoia de resursă umană este continuă în cadrul fabricii de la Verești. Fie că vorbim de angajați pe meserii specifice precum sudor, sau de specialiști cu studii superioare în domeniul ingineriei, doritorii pot opta pentru una dintre pozițiile deschise în cadrul companiei noastre. Pe lângă oferta salarială, oferim programe de pregătire și training angajaților noștri, astfel încât aceștia să fie la curent cu noutățile tehnologice în domeniu”, a declarat Sebastian Bobu, directorul executiv al Symmetrica.

Finalizată la sfârșitul anului 2016, Symmetrica Tech este cea mai mare investiție de tip greenfield din portofoliul companiei. Fabrica de prelucrare a metalelor, dezvoltată în urma unei investiții de 13 milioane de euro, dispune de două hale de producție. Cea principală, de 5.500 de metri pătrați, este împărțită în departamente de proiectare, procesare și prelucrare metal, vopsitorie, sablare și sudură, în timp ce a doua hală, cu o suprafață de 4.600 de metri pătrați, va fi gata la începutul anului 2018.

Producția fabricii vizează operațiuni complexe de prelucrare a metalelor necesare la producerea de piese și componente pentru mașini, utilaje, linii de producție din orice ramură de activitate.

Comenzile primite până în prezent de Symmetrica Tech au venit atât de la clienți externi, din țări precum Olanda (piese și subansamble mecanice), Danemarca (confecții metalice), Italia (echipamente industriale), Franța (echipamente industriale), cât și de la clienți din România. „În jur de 90% din aceste comenzi au mers către export, odată cu începerea producției de la debutul anului 2017”, precizează reprezentanții companiei.

Pe termen mediu și lung Symmetrica urmărește diversificarea produselor în cadrul fabricii de metale, precum și proiectarea si fabricarea unor produse proprii de tipul echipamentelor industriale.

Înfiinţată în 1994 de Florentina-Mihaela Stanciu (60% din acţiuni) şi Florin-Cristinel Stanciu (40% din acţiuni), Symmetrica este o companie românească producătoare de pavele, borduri şi rigole vibropresate pietonale şi carosabile. Prima fabrică Symmetrica a fost inaugurată în 1999 la Vereşti, judeţul Suceava. Au urmat unităţile de producţie de la Podu Iloaiei, judeţul Iaşi (2010), şi Bolintin Vale, în apropiere de Bucureşti (2011), Prejmer – Braşov (2012) şi Cociu – Bistriţa-Năsăud (2012). La sfârșitul anului 2016, Symmetrica a inaugurat fabrica de metale de la Verești, județul Suceava.

loading...

Loading...

1 Comentariu

  1. Marin says:

    Dupa ani de afaceri cu statul si cu toate primariile din judet si din tara orofitul e maxim! Acces masiv la borcanul cu miere…..

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*