Luni 19 Noiembrie 2018, Actualizat acum 322 zile 12:00 am

 

Vezi ce activități vor avea loc miercuri la Biroul Francez!

Miercuri, 15 noiembrie 2017, începând cu ora 17:00, la Biroul Francez se va desfășura, timp de o oră, cursul de pregătire DELF, cu tema L’environnement/l’écologie, susținut de lectorul francez Margot Berthelin, împreună cu doamna profesor Tamara Sabin.

De la ora 18:00, va avea loc întrunirea Asociației Profesorilor de Franceză. Doamna președintă a APF, prof. Irina Melisch, va transmite informații despre misiunea, valorile și activitatea APF.

În cadrul întrunirii, doamna profesor univ. dr. Sanda-Maria Ardeleanu va oferi detalii suplimentare despre proiectul deschis către comunitatea locală, derulat la și prin Biroul Francez. De asemenea, doamna prof. univ. dr., împreună cu doamna lect. univ. dr. Mariana Șovea, în calitate de responsabile CRU (Centre de Réussite Universitaire) de la Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, vor prezenta rezultatele Reuniunii membrilor CRU din Europa Centrală și Orientală, ce se desfășoară în perioada 12-14 noiembrie la București.

La rândul său, doamna profesor Tamara Sabin, responsabil în echipa BF și membru în Asociația Seniorilor Bucovineni, va realiza o prezentare a bilanțului activităților din perioada 2015-2017.
Evenimentul se adresează tuturor celor care doresc să cunoască mai îndeaproape preocupările BF sau ale APF.

Intrarea este liberă.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*