Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Tânăr de 19 ani, încătușat de polițiști după o urmărire în trafic. De ce încerca să scape de oamenii legii

Un tânăr de 19 ani, din comuna Verești, a fost încătușat de polițiști după o urmărire în trafic. Totul s-a petrecut vineri seară, când, în timp acționa pe DJ 290, din comuna Verești, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipoteşti a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea vehiculului, acesta fiind blocat pe un drum comunal din localitate.

Conducătorul auto, identificat de polițiști ca fiind un localnic de 19 ani, a încercat să fugă, fiind imobilizat și încătușat de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În   cauză   s-a   întocmit   dosar   penal   sub   aspectul   comiterii   infracțiunii   de   „conducerea   pe drumurile   publice   a   unui   autovehicul   fără   a   poseda   permis   de   conducere”,   ce   va   fi   soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânăr de 19 ani, încătușat de polițiști după o urmărire în trafic. De ce încerca să scape de oamenii legii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*