Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

FOTO! Incendiu violent la Vicovu de Sus. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale și o ambulanță SMURD

Un incendiu violent a cuprins, sâmbătă după-amiază, o gospodărie din Vicovu de Sus. Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus și Bilca și ai Serviciului Privat pentru Situații de Urgență “Epa-Flex”, au intervenit cu 5 autospeciale și o ambulanță SMURD pentru stingerea focului.

La sosirea echipajelor, ardeau violent anexele gospodărești, existând pericolul de propagare la casa de locuit și la gospodăriile învecinate. Incendiul a fost lichidat la ora 17:30.

Au ars adăpostul de animale, șura și o magazie pe o suprafață totală de aproximativ 140 mp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de conductori electrici improvizați. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și gospodăriile învecinate”, precizează ISU Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Incendiu violent la Vicovu de Sus. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale și o ambulanță SMURD | Moldova24

Lăsați un comentariu

*