Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Ministrul Transporturilor, despre centura Sucevei: Antreprenorul va intra pe șantier de pe data de 15 martie

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, prezent, vineri, la Sucevița, la ședința Comitetului Executiv Național al PSD, a declarat că lucrările la centura Sucevei vor fi reluate începând din martie, anul viitor. Potrivit acestuia, documentație este la Agenția Națională pentru Achiziții Publice pentru evaluare.

„Centura de la Suceava este dată la ANAP pentru evaluare, probabil că în câteva de zile va fi urcată pe SEAP, are buget alocat, dar mai mult ca sigur vom avea un constructor, dacă nu avem contestatii, sperăm ca undeva la sfârșitul acestui an, începutul lunii ianuarie, să avem și antreprenorul, care, bineînțeles, va intra pe șantier, pe data de 15 martie”, a declarat ministrul.

Răzvan Cuc susține că la centura Suceava nu mai este nevoie de proiectare, astfel încât constructorul va intra direct la lucru.

Lucrările la centura ocolitoare a Sucevei au debutat în anul 2008. Până acum a fost dat în folosinţă doar un singur tronson din cele trei, cel de la Șcheia la Pătrăuţi, în lungime de 5,2 kilometri, în primăvara anului 2015, restul lucrărilor au un grad de execuţie de 85%.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ministrul Transporturilor, despre centura Sucevei: Antreprenorul va intra pe șantier de pe data de 15 martie | Moldova24

Lăsați un comentariu

*