Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Turneul de rugby „Viorel Lucaci”, la a VI-a ediție

Primarul Violeta Țăran

Primăria comunei Berchişeşti va organiza sâmbătă, 30 septembrie a.c., a VI-a ediţie a Turneului de rugby „Viorel Lucaci”, un eveniment intrat deja în tradiţia cultural-sportivă a judeţului Suceava. Scopul acestui turneu de amploare naţională este promovarea tinerilor sportivi din localitate, care au avut rezultate remarcabile în competiţiile naţionale şi internaţionale, la discipline sportive precum rugby, judo sau canotaj.

Reamintesc că Viorel Lucaci, căpitanul echipei Steaua Bucureşti, este un sportiv născut şi crescut în Berchişeşti, care a făcut cinste comunei noastre în ţară şi peste hotare. La ediţia de anul trecut, Viorel Lucaci a primit distincţia de „Cetăţean de Onoare” al comunei Berchişeşti, în semn de respect faţă de activitatea sportivă a acestuia, el fiind şi component al echipei naţionale de Rugby a României. Sunt sigură că exemplul oferit de rugbystul nostru va fi urmat de tot mai mulţi copii şi tineri din Berchişeşti, deoarece performanţele lui Viorel Lucaci sunt dovada grăitoare că prin muncă, determinare şi profesionalism poţi să ajungi în vârful oricărei ierarhii sportive”, susține într-un comunicat de presă, primarul Violeta Țăran.

Ediţia a VI-a a Turneului de rugby „Viorel Lucaci” va avea loc sâmbătă, 30 septembrie, începând cu ora 10.00, pe terenul sportiv al Complexului Turistic „Comoara Bucovinei”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Turneul de rugby „Viorel Lucaci”, la a VI-a ediție | Moldova24

Lăsați un comentariu

*