Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

„Vierme, arzi în iad!”. Mesajul unui lider de sindicat al polițiștilor din Suceava, după moartea ucigașului lui Sorin Vezeteu

Bizara moarte în pușcărie a lui Ioan Beșa, tânărul care măcelărit cu 40 de lovituri de cuțit un polițist în gara din Suceava, naște reacții virulente.

Potrivit Observator, Bogdan Bănică, lider al sindicatului Polițiștilor din România “Diamantul”, și-a manifestat pe Facebook emoția, anunțând moartea ucigașului însoțită de următorul comentariu:

“Ioan Beșa, cel care l-a ucis mișelește, cu sânge rece și sadism în Gara Burdujeni, pe colegul nostru SORIN VEZETEU, s-a spânzurat în această seară în Penitenciarul Botoșani.  Pe surse, se pare că și-a legat picioarele la spate, de corp, ca să nu aibă nicio șansă de scăpare! Despre morți în general, numai de bine, dar nu și despre tine, vierme! BURN IN HELL!!!”, arată Bănică.

Ioan Beşa, bărbatul care l-a ucis cu sălbăticie pe polițistul Sorin Vezeteu în gara din Suceava, a fost găsit mort în Penitenciarul Botoşani.

Tânărul ar fi fost găsit de agenţii de pază spânzurat în celula sa. La faţa locului au fost solicitate cadrele medicale, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a preluat ancheta în acest caz.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. CCC says:

    l-ati ucis voi sau prin interpusi…lasati vrajeala. Cel care a fost ucis,desi n-are absolut nicio vina a lasat cu limba de moarte sa fie ucis cel ce la ucis. Asta ati facut.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. „Vierme, arzi în iad!”. Mesajul unui lider de sindicat al polițiștilor din Suceava, după moartea ucigașului lui Sorin Vezeteu | Moldova24

Lăsați un comentariu

*