Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

VIDEO! Și frumoasă, și talentată! O tânără din Suceava, la Vocea României

O tânără de 23 de ani, din Suceava, a demonstrat, vineri, la show-ul de televiziune Vocea României că nu este doar frumoasă, ci și foarte talentată. Alexandra Todosi nu a reușit să convingă niciunul dintre jurați, dar a demonstrat că are talent și știe să cânte.

Alexandra a interpretat piesa Joe le taxi, iar cei patru jurați de la Vocea României i-au spus că ar fi avut mai multe șanse dacă își alegea o altă melodie.

Hello, people! Am ochii în lacrimi. Am primit atât de multe mesaje din partea voastră, nu îmi vine să cred!!! Vă mulțumesc din suflet pentru toate cuvintele extraordinare, încurajatoare. Chiar nu mă așteptam la astfel de reacții. Deși nu a fost să fie, a fost probabil cea mai influențabilă și reușită experiență din viața mea. Acest episod m-a făcut să înțeleg că muzica reprezintă un lucru incredibil de important pentru mine. Pe lângă acest fapt, am cunoscut o mulțime de oameni extraordinar de talentați și de frumoși. Nu îmi imaginez viitorul fără muzică, no way. Sunt atât de fericită că am ajuns până aici. Nu a fost deloc ușor. E greu, credeți-mă. Totul pare atât de simplu dar este atât de copleșitor și de emoționant. Încrederea pe care mi-o acordați mi se pare incredibilă! Promit să nu mă opresc aici! Urmează lucruri foarte frumoase! Vă puuup!”, le-a transmis Alexandra prietenilor săi.

Iată prestația tinerei:


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Și frumoasă, și talentată! O tânără din Suceava, la Vocea României | Moldova24

Lăsați un comentariu

*