Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Carambol cu trei mașini pe DN17. O tânără a ajuns la spital

Un carambol în care au fost implicate trei mașini  a avut loc duminică după-amiază, în afara localității Șcheia. În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, un tânăr de 25 de ani, din comuna Stroiești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de o tânără de 26 de ani din orașul Gura Humorului.

În urma impactului, autoturismul condus de tânăra de 26 de ani, a fost proiectat în față, intrând în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 22 de ani din județul Botoșani.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 26 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Tânără din Botoșani rănită într-un carambol cu trei mașini | BotosaniNews.ro
  2. Tânără din Botoșani rănită într-un carambol cu trei mașini - Exclusiv24.net
  3. Carambol cu trei mașini pe DN17. O tânără a ajuns la spital | Moldova24
  4. Tânără din Botoșani rănită într-un carambol cu trei mașini | Moldova24

Lăsați un comentariu

*